Популярність використання одноразового посуду у закладах громадського харчування — це не лише економічна складова. Звичайно, не секрет, що застосування одноразових склянок та тарілок у кав’ярнях обходиться дешевше, ніж їх порцелянових чи скляних аналогів. Зайве говорити, що витрати на одноразові набори набагато нижчі, ніж вартість традиційних столових приладів. Крім того, за допомогою цього типу виробів ресторан може значно скоротити споживання енергії та води. Адже повністю виключаються завдання з миття та сушіння посуду. Однак є ще один фактор, який робить одноразові тарілки такими затребуваними. Це санітарно-гігієнічні вимоги.
Одноразовий пластиковий посуд набув величезної популярності на тлі пандемії COVID-19. Якщо ще 5 років тому її застосування у ресторанах та кафе вважалося неприпустимим моветоном, то сьогодні це показник турботи про здоров’я відвідувачів та маркер санітарної чистоти виробничих процесів. Адже одноразові вилки, стаканчики, тарілки часто поставляються в індивідуальній упаковці, яка розкривається на очах відвідувача безпосередньо перед використанням. Це підвищує довіру гостей до закладу.
Сучасний посуд одноразовий має відразу кілька переваг використання:
Крім того, заклад, який використовує одноразові страви та склянки, уникає бою посуду та заощаджує час на прибирання. Це важлива економічна складова успішного бізнесу.
Це оптимальний варіант для невеликих стаціонарних та виїзних кав’ярень, для бару. Найчастіше одноразовий посуд — склянки та ложки — використовують для продажу напоїв на виніс. Це підвищує кількість відвідувачів, оскільки за кавою та чаєм забігають ті споживачі, які не мають часу та бажання сидіти у кафе.
Ще одна сфера використання одноразового посуду — замовлення їжі у ресторані. Заклади громадського харчування не можуть дозволити собі надсилати готові страви віддаленим покупцям у скляному посуді. Тому одноразові аналоги — – відмінний варіант, щоб реалізувати таку додаткову послугу.
Ідеально одноразова склянка, пластикова або паперова тарілка, вилка підходять для активного відпочинку — для приготування страв на повітрі та проведення пікніків, барбекю, походів, спортивних заходів просто неба.
Купити одноразові ложки, тарілки склянки рекомендується організаторам дитячих виїзних заходів — так буде забезпечена гігієна вживання їжі та напоїв у дорозі та поза спеціалізованими закладами громадського харчування.
Є кілька важливих критеріїв вибору одноразового посуду. У тому числі такі:
Якщо ви шукаєте, де можна купити одноразовий посуд відмінної якості за конкурентною ціною, зверніть увагу на пропозицію інтернет-магазину Top Horeca. Ми пропонуємо продукцію для барів, кафе, ресторанів від перевірених виробників. Пряма співпраця з постачальниками дозволяє утримувати ціни на конкурентному рівні. Надаємо професійну допомогу у підборі аксесуарів. Забезпечуємо доставку Україною. Щоб дізнатися більше та зробити замовлення, зв’яжіться з нашим менеджером через форму сайту або телефоном.

Скористайтеся Пошуком або Каталогом, щоб знайти те, що потрібно.