0
Головна
Каталог
0
Кошик
0
Обране
Кабінет

Одноразовий посуд

Результати: 61
Фільтри (0)
Фільтри
Результати: 61
  • Ніж одноразовий пластиковий чорний 180мм 100шт

    100 шт/уп
    0.62 грн/шт
  • Ніж одноразовий пластиковий Преміум чорний 180мм 100шт

    100 шт/уп
    1.26 грн/шт
  • Ложка столова одноразова пластикова Преміум чорна 180мм 100шт

    100 шт/уп
    1.29 грн/шт
  • Ложка десертна одноразова пластикова Преміум чорна100шт

    100 шт/уп
    0.86 грн/шт
  • Ложка одноразова пластикова прозора 50шт

    50 шт/уп
    0.94 грн/шт
  • Виделка столова одноразова пластикова Преміум чорна 100шт

    100 шт/уп
    1.26 грн/шт
  • Виделка столова одноразова пластикова прозора 50шт

    50 шт/уп
    0.94 грн/шт
  • Ложка одноразова пластикова Преміум Чорна 18см 100шт

    100 шт/уп
    1.47 грн/шт
  • Ніж одноразовий пластиковий Преміум чорний 180мм 100шт

    100 шт/уп
    1.32 грн/шт
  • Ложка одноразова пластикова Преміум прозора 18см 100шт

    100 шт/уп
    1.47 грн/шт
  • 1 2 3 6

    Популярність використання одноразового посуду у закладах громадського харчування — це не лише економічна складова. Звичайно, не секрет, що застосування одноразових склянок та тарілок у кав’ярнях обходиться дешевше, ніж їх порцелянових чи скляних аналогів. Зайве говорити, що витрати на одноразові набори набагато нижчі, ніж вартість традиційних столових приладів. Крім того, за допомогою цього типу виробів ресторан може значно скоротити споживання енергії та води. Адже повністю виключаються завдання з миття та сушіння посуду. Однак є ще один фактор, який робить одноразові тарілки такими затребуваними. Це санітарно-гігієнічні вимоги.

    Одноразовий пластиковий посуд набув величезної популярності на тлі пандемії COVID-19. Якщо ще 5 років тому її застосування у ресторанах та кафе вважалося неприпустимим моветоном, то сьогодні це показник турботи про здоров’я відвідувачів та маркер санітарної чистоти виробничих процесів. Адже одноразові вилки, стаканчики, тарілки часто поставляються в індивідуальній упаковці, яка розкривається на очах відвідувача безпосередньо перед використанням. Це підвищує довіру гостей до закладу.

    Переваги використання одноразового посуду

    Сучасний посуд одноразовий має відразу кілька переваг використання:

    • підходить для подачі будь-яких страв;
    • стійка до високих та низьких температур;
    • пропонується виробниками в асортименті кольорів, форм, фактур;
    • легко утилізується;
    • легко транспортується та зберігається, що полегшує доставку та складування;
    • коштує дешево;
    • більшість варіантів підходить для використання у мікрохвильовій печі.

    Крім того, заклад, який використовує одноразові страви та склянки, уникає бою посуду та заощаджує час на прибирання. Це важлива економічна складова успішного бізнесу.

    Де можна використовувати одноразовий посуд

    Це оптимальний варіант для невеликих стаціонарних та виїзних кав’ярень, для бару. Найчастіше одноразовий посуд — склянки та ложки — використовують для продажу напоїв на виніс. Це підвищує кількість відвідувачів, оскільки за кавою та чаєм забігають ті споживачі, які не мають часу та бажання сидіти у кафе.

    Ще одна сфера використання одноразового посуду — замовлення їжі у ресторані. Заклади громадського харчування не можуть дозволити собі надсилати готові страви віддаленим покупцям у скляному посуді. Тому одноразові аналоги — – відмінний варіант, щоб реалізувати таку додаткову послугу.

    Ідеально одноразова склянка, пластикова або паперова тарілка, вилка підходять для активного відпочинку — для приготування страв на повітрі та проведення пікніків, барбекю, походів, спортивних заходів просто неба.

    Купити одноразові ложки, тарілки склянки рекомендується організаторам дитячих виїзних заходів — так буде забезпечена гігієна вживання їжі та напоїв у дорозі та поза спеціалізованими закладами громадського харчування.

    Як вибрати одноразовий посуд

    Є кілька важливих критеріїв вибору одноразового посуду. У тому числі такі:

    • Розмір. Перш ніж купити склянки та тарілки, потрібно подумати, де і з якою метою вони використовуватимуться. Наприклад, для фуршету потрібні страви великого діаметра, що дозволяють викласти одразу велику кількість їжі. Для бару або кав’ярні потрібні склянки з урахуванням асортименту напоїв — високі для латте, низькі для коктейлів шот або еспресо. Навіть якщо ви вирішили замовити одноразовий посуд для пікніка, потрібно продумати, який розмір посуду буде оптимальним — таке столове приладдя допоможе контролювати розмір порцій.
    • Функціональність. Перш ніж купити посуд одноразового використання, потрібно подумати, як він буде використаний, наприклад, мікрохвильової печі для підігріву страви або в морозилці для заморожування продуктів. Не всі варіанти одноразових виробів підходять для таких завдань.
    • Дизайн. Від того, як виглядає одноразовий посуд для кав’ярні, залежить, скільки коштує він, а також, наскільки він відповідає атмосфері вашого закладу. У продажу набори у різній кольоровій гамі. Також можливе виготовлення брендованого одноразового посуду — у корпоративних кольорах або з логотипом компанії.

    Купити одноразовий посуд в Україні

    Якщо ви шукаєте, де можна купити одноразовий посуд відмінної якості за конкурентною ціною, зверніть увагу на пропозицію інтернет-магазину Top Horeca.  Ми пропонуємо продукцію для барів, кафе, ресторанів від перевірених виробників. Пряма співпраця з постачальниками дозволяє утримувати ціни на конкурентному рівні. Надаємо професійну допомогу у підборі аксесуарів. Забезпечуємо доставку Україною. Щоб дізнатися більше та зробити замовлення, зв’яжіться з нашим менеджером через форму сайту або телефоном.

    Click outside to hide the comparison bar
    Compare

    Кошик

    Ваш кошик поки що порожній

    Скористайтеся Пошуком або Каталогом, щоб знайти те, що потрібно.

      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Available Coupons
      123213 Get 5 000.00грн off
      test Get 100.00грн off